Busur Panah Populer

Busur Panah Populer

Busur Panah Populer lan Aksesoris

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Busur Panah Populer lan Aksesoris

January 02, 2018 7

Busur panah kudu dideleng minangka kapentingan kanggo hiburan lan hiburan, bandar taruhan utamané ing kasempatan sing dipigunakaké kanggo pamotretan olahraga utawa ngubengi busur.

Nempelake busur panah kanggo mandhiri sing lawas bisa dadi prasaja amarga kasunyatan sing ana luwih saka satus unik merek sing nyedhiyakake macem-macem busur sing bakal cocok karo kecenderungan toksophilite lan gaya njupuk. Paling merek njupuk akun bowmen asli Nanging ana sing hardware pitch kanggo wiwitan lan wong anyar target shooters uga.

Toko arsip sing paling nyetir sing nyedhiyakake macem-macem busur panah lan bolongan sing diprodhuksi nganggo bahan gedhe lan bakal dikirim menyang toksophilite sing ngatur sakabèhé kanthi cara nyimpen online.

Sebagéyan merek misteri sing terkenal yaiku Bear, PSE, Martin and Hoyt. Organisasi iki uga duwe akeh akses kaya; buntut bolongan, broadheads, gancaran lan stabilisator.

Sawetara pira-pira stok burger, padha karo pita Taruhan Martin Pantera, sing abang ing shading, Martin Pantera Camo, Martin Warthog MAG Camo, lan Bow Bow Siap-kanggo-Hunt Bow Bear sing minangka salah sijine busur sing bisa dimodifikasi bisa diakses.

Longkang lan crossbows uga tambah kondhang maneh karo para pencari lan pemulung.

Paling toko online ngirimake garis apparatuses Archery Bohning, sing paling apik ing merek sing paling misuwur ing panahan.

Easton Legacy prides klien-klien karo paling apik ing hardware kelas archery, sing nggabungake sudhut requirement eksklusif baut digawe saka serat karbon lan aluminium, panah archery lan hiasan, lan uga piranti memanah, contone, shudders. Perangkat keras sing moderat lan ora luwih akeh tinimbang biaya khas nalika ditandhani karo pedoman industri kanggo kualitas apik.

Sebagian saka rana panah mlebu paling anyar yaiku: busur Martin Cheetah sing nduweni garis cetak cheetah, dhuwur 7-1 / 4 inci, bobote 3,4 kilogram, lan let 65 nganti 80%. Bolongan sing dikirim nganggo busur iki cepet nganti 320 fps. Cahya, lan paling tithik lan tipis, busur iki ora nggawe geger, ora ana gegeran utawa gegeran. Martin duwe busur kanggo pria, wanita, remaja lan bocah-bocah sing pengin ngaplikasi kemampuane ing latihan target utawa shooting olahraga pakar.

Siji bagean sing kalebu busur yaiku Bow Hawk sing nganggo paket objektif, bandar bola rampung karo baut, papan sing obyektif, lan adornments beda, lan Bow T1 Recurve Wong, sing loro busur starter sing luar biasa lan keputusan sing nyenengake kanggo bowmen lanang . Gandhewo T1 digawe saka riser kayu, fiberglass sing ditambani bowend appendages, lan baut kewajiban substansial. Bobot tarik 26 nganti 32 kilogram lan bisa dimanfaatake dening wong lanang umur 16 utawa luwih.

Ana macem-macem gedhe merek archery lan extras metu ana mung njagong nyenyet kanggo sawetara fun panahan.
Read More